O nas

 

Moja plesna šola je nastala v želji po širjenju ljubezni do plesa za vse, ne glede na starost, spol ali družbeni položaj. Ponosni smo na visoko izobražene plesne učitelje in učiteljice s številnimi posebnimi strokovnimi znanji in dolgoletnimi mendarodnimi izkušnjami.

 

 DSC4312-1000-86

 

Petra Škofic Damjan je diplomirana pedagoginja, imetnica mednarodne licence plesne učiteljice in licencirana učiteljica plesa na vozičkih. Andrej Novotny je prav tako imetnik mednarodne licence plesnega učitelja, učitelj športa invalidov in plesni sodnik.

 

Ob dolgoletnih izkušnjah v športnem plesu sta Petra in Andrej sodelovala tudi pri številnih plesnih projektih in predstavah, kot na primer pri predstavah argentinskega tanga (Tango prohibido, Tango emocion, Poletni tango, ...). Kot koreografa, režiserja in scenarista sta ustvarila predstave plesa na vozičkih (A res?, Zapelji me, Čarovnik z voza, Move Ing).

 

Moja plesna šola ima svoje prostore na naslovu Britanske mednarodne šole Ljubljana (British International School of Ljubljana) na Dolgem mostu: Cesta v Gorice 34b, kjer potekajo vse plesne vaje in tečaji plesa.

 

 

Nosilec dejavnosti:

Petra Škofic Damjan s.p.

Triglavska 18

1235 Radomlje

davčna številka: 30558239

 

 

Veseli bomo vašega klica na 040 55 77 66 (Petra) ali 041 74 69 33 (Andrej) vsak delovni dan med 10. in 18. uro.

Dosegljivi smo tudi po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Ples nam lahko pomaga najti sorodno dušo ali samega sebe. V plesu si dovolimo biti to kar smo, brez razmišljanja o kritikah drugih.

 

Zato si dovolite in zaplešite skozi življenje. Želimo vam veliko plesnih užitkov!

 

Ta spletna stran za namene statistike in boljše delovanje uporablja piškotke. Tako lahko ugotovimo, kaj so naši obiskovalci iskali, in ali so iskano tudi našli, posledično pa tudi izboljšamo delovanje strani. Nobenih vaših osebnih podatkov ne shranjujemo.

 

 

Ta spletna stran uporablja za svoje delovanje spletne piškotke. Več o nas in piškotkih tukaj.

  Se strinjate?
EU Cookie Directive Module Information