Maturantski ples

 

Maturantski ples je v zadnjih letih postal eden najbolj pričakovanih in cenjenih družabnih dogodkov. Po vzoru ameriških filmov so se maturantski plesi postopno iz skromnih srečanj postopno prelevili v glamurozne zabave, kjer šteje prav vsaka malenkost, od za marsikoga prvih zares kakovostnih čevljev do ekstravagantnih frizur, od svečanih oblek s kravatami do slovitih malih črnih oblekic.

 

matura

 

Pri tem enkratnem večeru, ki ga žal pogosto zasenčita postavljaštvo in razmetavanje denarja, vam bomo pomagali ohraniti in izpostaviti tisto najžlahtnejše v tem izjemnem večeru. Takoimenovani maturanc ni le slovo od nekega obdobja, ampak tudi simbolični vstop v svet odraslih z vsemi odgovornostmi, ki jih zrelost prinaša.

 

Prijetno počutje za mizo in na plesišču sta nujno potrebna za uspešen večer in lepe spomine, zato si velja pred maturantskim plesom ob obveznem pregledu garderobe vzeti tudi nekaj časa za osvežitev plesnega znanja. V le nekaj uricah se lahko naučimo osnovnih korakov in obratov, saj maturantski ples ponuja mnogo več od četvorke zaključnega letnika.

 

Med plesom se ponuja ogromno priložnosti za neformalno druženje z udeleženci različnih generacij, poklicev, znanj, kar se pogosto pokaže kot odlično izhodišče za trajnejša prijateljstva, poslovna partnerstva ali kar oboje. Če za valeto lahko rečemo, da so takrat glavni udeleženci še premladi da bi se je zavedali v polni odgovornosti, in se morata o poročnem slavju bolj ali manj uskladiti le dva, je matura že kar resen projekt generacije, ki bo se prav kmalu morala dokazati v življenju.

 

Čeprav je četvorka je s svojo dolgoletno tradicijo eden najstarejših in najtežje pogrešljivih elementov maturantskih plesov, se v čarobni maturatski večer vsako leto vključi kaj novega. Med glasbeniki je vse več povpraševanj po imenih, ki so na aktualnih lestvicah uspešnic, v vlogah voditeljev se pojavljajo znane osebnosti, na plesiščih se nenehno pojavljajo nove plesne muhe enodnevnice. Na vašo željo vas naučimo prav vsake!

 

Maturantske zabave po svetu vse bolj sledijo ameriškemu zgledu. To ob plesu in večerji (prihod z limuzinami postaja že skoraj obvezen) pomeni še dodatne zabave in obdarovanja. Ponekod dodatno organizirajo še različne gledališke predstave in športne prireditve, včasih pa se za poveže več šol, saj to lahko pomeni najem večjega prostora, boljše ozvočenje, prestižnejši program in nekoliko manjše stroške.

 

Ko smo že pri tem, imamo v Moji plesni šoli ob stalnih popustih za maturantske plese še posebno ponudbo, ki je odvisna od števila prijavljenih in vaših posebnih želja. Pokličite in z veseljem vam bomo prisluhnili!

 

.

Ta spletna stran uporablja za svoje delovanje spletne piškotke. Več o nas in piškotkih tukaj.

  Se strinjate?
EU Cookie Directive Module Information