Valeta

 

Le malo je tako pomembnih življenjskih mejnikov, kot je valeta. Kako si jo bomo zapomnili, če sploh, je seveda odvisno od številnih dejavnikov. Devetošolci, njihovi starši in celoten učiteljski zbor lahko skupaj pripravijo nepozaben večer in v Moji plesni šoli smo vam pri tem pripravljeni pomagati po vaših željah in naših najboljših močeh.

 

Uspeh valete se začne s skrbnim načrtovanjem. Kdaj, kje, kdo in kako so ključna vprašanja, iz katerih lahko izpeljemo dobro osnovo, v kateri lahko damo večji poudarek uradnejšemu, ceremonialnemu delu, ali pa se odločimo skupno druženje narediti predvsem zabavno, saj je valeta prava slavnica mladosti in radoživosti, pa čeprav marsikatera mamica ob tem potoči tudi kakšno solzo.

 

valeta

 

Naj se odločimo tako ali drugače, prav vsak program za valeto vsebuje ples v takšni ali drugačni obliki. Večer lahko že začnemo s slavnostnim plesnim mimohodom mladih parov in njihovih staršev, v program lahko vključimo kratko tekmovanje, ga začinimo z romantično ali šaljivo plesno točko in v prostem delu seveda vse prisotne povabimo k sproščenemu druženju na plesišču.

 

Program za valeto

 

V Moji plesni šoli vam ob učenju osnov družabnih plesov omogočamo pomoč pri organizaciji dogodkov od prvega osnutka programa in izbire prizorišča do same izvedbe.

 

valeta-program

 

Valeta je specifična izkušnja, enkratno doživetje, primerljivo z maturo ali poroko, zato se priprave nanjo pravilom začnejo veliko, tudi več kot celo leto pred samim dogodkom. Ker je pri valeti, kot pri vseh slovesnih prireditvah, vtis izjemno pomemben, imajo mnogi občutek, da je valeta predvsem razkazovanje.

 

To seveda ni res. Lepe spomine na valeto, ki je le vrhunec devetletnega šolanja, odraščanja in druženja, bodo odnesli predvsem vsi, ki se bodo dobro počutili v svoji koži. Znanje plesnih korakov, najsi gre za valček ali makareno, bo vsem prisotnim dvignilo samozavest in pomagalo k izvedbi čudovitega in nepozabnega večera.

 

Pri organizaciji in izvedbi valete vam z veseljem priskočimo na pomoč!

.

Ta spletna stran uporablja za svoje delovanje spletne piškotke. Več o nas in piškotkih tukaj.

  Se strinjate?
EU Cookie Directive Module Information